Svensk elitidrottsutbildning inom Estepona
ELITE svenska idrottare tränar genom användning av assistans anläggningarna på friidrottsstadion Estepona

Det finns en grupp svenska elitidrottare är på Costa del Sol såväl som gör det mest att anse tempererade klimatet såväl som genomför träningspass omkring anläggningarna på Estepona Athletics Stadium, för att blev det finns en en typisk träningsplats vänta högpresterande professionella idrottare eftersom den den öppnades 2019 såväl som råda över godkänts resten av Royal Spanish Athletics Federation.

Dessa idrottare är varendaste uppställda så att tävla inom att anse kommande världs- såväl som EM, liksom inom Tokyo olympiska spel, såväl som deras grupp består resten av juniorvärldsrekordinnehavaren inom stavsprånget, Angelina Bengtssonj, för att enbart råda över kvalificerat sig vänta Tokyo, såväl som även den ecu andravalet 2021, Thobias Montler.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

3 × 2 =