Vetenskapsman vetenskapare gjorde att iaktta “extremt vit” det finns en skugga för att är redo att spara vitalitet som kan svalka jorden

0

Tester utförda resten av vetenskapsman vetenskapare ungefär Purdue University inom Indiana på deras “ultravita” skugga bekräftade tenderar att den reflekterar utöver 98 andel resten av solljuset.

Att markera säger vetenskapsman vetenskapare tenderar att att iaktta är redo att bidra ytterligare tenderar att spara vitalitet men även slåss klimatförändringarna i form av räddning av så kyligt kalla vita tak, rapporterar BBC.
I rad med huvudforskaren, prof. Xiulin Ruan, vita inom ekonomiska främja speglar mellan 80 men även 90 andel resten av solljuset.
“När du använde vår skugga så att skydd det finns en takyta på cirka 93 kvadratmeter, antar vi tenderar att kommer du att kunna förvärva det finns en kylkraft på 10 kilowatt. Den är kraftfullare än de som luftkonditioneringsapparater för att används inom de som flesta av hus”, uttalas pojken.
Inom New York målades inte för länge sedan utöver 10 miljoner kvadratmeter tak. Kalifornien råda över allaredan uppdaterat byggregler så att främja så kallade “kalla” tak.
Deras fördelarna med undersöks ändå, fast ta reda på råda över bevisad tenderar att de känner till skära ner energibehovet men även skapa minska omgivningstemperaturer.

[ad_2]

Leave a Reply