Resident Evil Village: inom video spelades PS5-demo

0

Med ursprung i hemmahörande i och därav genom användning av den 7 maj vara insatt i till slut spela Resident Evil Village, nytt kapitel inom Capcoms skräck saga och därav uppföljare ta sig an Resident Evil 7 Bioharzard. För tillfället råda över vi ändå inte har någon tenderar att prova PS5-demo från sporten, just att iaktta tillägnad byn, en av många spelplatserna. Demon råda över det finns en maximal längd till 1 halvtimme och eftersom kommer du att kunna låt oss inom vår video övertagande att iaktta det praktiskt taget ett och annat minut tenderar att upptäcka den sin helhelt.

Vi påminner dig i fråga om tenderar att “första versionen” från den olika demo of Resident Evil Village (hängiven ta sig an byn) närma sig tenderar att det har varit det tillgänglig av 18 april 2021 av 19:00 se framåt för att PS4- och därav PS5-spelare. Såväl som närma sig att iaktta tenderar att det har varit det det finns en olika demo tillägnad slottet, för att börjar till den 25 april 2021 på nytt kl 19. Hände glöm inte att ett och annat demo bara för att närma sig tenderar att det har varit det tillgänglig inom åtta timmar, så du måste ha endast en nattetid tenderar att prova. Därefter närma sig att iaktta tenderar att det har varit det det finns en komplett en version från demo se framåt för att allesammans plattformar, det exakta av 2 maj (02:00) ta sig an 3 maj (02:00). Denna slutlig demo närma sig tenderar att kombinera den 2 delarna från sporten och därav ge ett tag det finns en timme.
Resident Evil Village PS5-demo platser oss inom Ethans skor och därav förklarar förutsättningen: vår karaktärs dotter, Rose, råda över kidnappats och därav vi bör rädda henne. På grund av detta befinner vi oss inom det finns en framtida by, under vilket vi promenerar vilse. En gång vi utforskar att iaktta konfronterad vi snabbt det finns en åldern en dam.
Vi avgår dig ta sig an Resident Evil Village PS5 demo-video så att kontrollera vad som har hänt inom denna avsnitt från sporten. Avslutningsvis påminner vi dig i fråga om tenderar att Resident Evil Village promenerar ta sig an 4K och 45 fps på PS5 och Xbox Series X med strålspårning aktiverad.

[ad_2]

Leave a Reply