Ajax arbetar ytterligare 2021-finalen inom Vann holländska Cup-finalen mot Vitesse

Bära det finns en titt på de som mål som för att Ajax gjorde längre fram än söndagens KNVB-cupfinal via Vitesse.

Ajax konfronterad Vitesse inom den holländska cupfinalen på söndag. Kick off är kl 18:00 CEST.

Ajax vs Vitesse 2:1

Tidigare än matchen på Feyenoords De som Kuip-stadion inom Rotterdam övertagande vi dig Ajax ett sätt ytterligare finalen. De som slog Utrecht via 5-4 inom det finns en thriller tidigare än de som slog AZ Alkmaar samt PSV. Det finns en bekväm 0-3 seger genom Heerenveen fick dem tenderar att göra finalen.

Ajax är de som försvarande mästarna efter vara ägare till slagit Willem II se fram emot 0 kalenderår av den anledningen som se fram emot två kalenderår av den anledningen som. Förra årets final mellan Feyenoord samt Utrecht avbröts med anledning av coronavirus. Matchen närma sig vara ägare till förlängning samt straffar i fråga om att iaktta krävs.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ten − 8 =