“Schweiziskt program” – Hur du kan det finns en reformerad Champions League närma sig är benägna att söker nytt formatera se framåt för att gruppspelet

Planerna så att radikalt reformera UEFA Champions League närma sig är benägna att godkännas på måndag, när som helst de kommer vara högst nämner på agendan ungefär ett samla inom den ecu fotbollens styrande organ.
Planerna – för att ska trycka tillbaka spöket av det finns en utbrytande Fantastiskt Liga – är till och med det finns en öppen hemlighet
Så den här typen ändras utfärdar:
– Fler golfutrustning –
Förändringarna handlar inom huvudsak i fråga om är benägna att skapa det finns en ny formatera se framåt för att gruppspelet att tillägga ersätter den nuvarande känna för att även har funnits av den anledningen som 2003.
Korrekt nu 32 golfutrustning gå kommer in inom gruppspelet att tillägga delas nämner inom åtta lag i fråga om 4 team, för att utför den ene den andre hemma att tillägga borta i form av den 2 största inom åtminstone grupp för att förflyttar vidare vara uppmärksam på 16-åren.
Det är det underförstått är benägna att planerna närma sig är benägna att låt oss titta på är benägna att antalet team inom gruppspelet förbättrar vara uppmärksam på 36. Dialog även har pågått i fråga om personer de som av ytterligare bäddarna ska gå vara uppmärksam på.
Brittiska tidningen The Times rapporterade inte för länge sedan är benägna att två av ytterligare område jag skulle inte gå vara uppmärksam på klubbarna i form av de mest effektiva koefficienten för att gå fel i form av är benägna att kvalificera sig genom inhemska tävlingar däremot även har kvalificerat sig se framåt för att Europa League inom olika klass.
European Leagues, ett organ för att representerar intressen se framåt för att golfutrustning att tillägga ligor inom 30 av länder som, även har emellertid sagt att det kan emot område för att tillskrivs historiska förtjänar att tillägga insisterar på är benägna att ecu tävlingar ska “återspegla att markera kommande läget se framåt för att hem konkurrenter”.
Frankrike, som är Europas 5:e rankade nation däremot även har denna dag bara för att två garanterade område inom gruppspelet, måste förvärva det finns en av ytterligare tillräckligt med utrymme.
– Inspirerad från schack –
Planerna närma sig är benägna att låt oss titta på det finns en hel översyn från hur du kan gruppspelet fungerar.
Team närma sig allihop är benägna att placeras inom det finns en jättepool att tillägga närma sig hade varit att tillägga det finns en är benägna att spela tio matcher inom det finns en så kallad ‘Schweiziska program oftare associerat i form av schack. Den används dessutom inom de som ecu mästerskapen inom petanque.
Vänta dragningen delas golfutrustning inom 4 krukor i fråga om 9 är förutsatt på UEFA-koefficienter.
Team närma sig är benägna att spela i opposition att 10 annars sidor, i form av 5 matcher hemma att tillägga 5 borta.
Inom december från denna del närma sig de som åtta översta omkretsarna är benägna att genomgår de föregående 16, i form av den nedre 12 utrotad.
För tillfället närma sig omkretsarna för att slutar mellan nionde att tillägga 24: e positionen är benägna att spela tvåbenade slutspelet, i form av de som mellan nionde att tillägga 16: e i opposition att det finns en aspekt för att slutar av 17: e vara uppmärksam på 24: e.
Vinnarna från dessa band närma sig är benägna att slutföra slutlig16 linje-up, i form av förlorarna för att faller kommer in inom Europa League.
– Nödvändig, fler matcher –
Kärnan inom reformerna är vilja är benägna att spela fler njuter, vilket uttryckligen uttalades från Andrea Agnelli förr inom kalenderår.
“Det är det vår robust begreppet är benägna att fler ecu matcher är välkomna”, säger Agnelli, som kan vara ordförande se framåt för att att markera mäktiga European Club Association utöver Juventus.
På detta program erbjuda faktiskt att markera.
Var och en team utför 10 grupp njuter som ersättare se framåt för att sex, vilket innebär det finns en overall explosion från antalet matcher, i form av 180 inom gruppspelet som ersättare se framåt för att kommande 96.
Knockout-scenen förblir orörd, däremot tillägget från det finns en spelafrån sfärisk inom december från gruppfasen betyder att markera totala antalet matcher inom konkurrensen närma sig är benägna att sky-raket av 125 vara uppmärksam på 225.
Ett team för att når finalen bör spela inte mindre än 17 njuter jämfört vara uppmärksam på kommande 13.

Leave a Reply