Ynglingen, ung flicka, ungdomen Musiala förde Bayern omkring mästerskapstiteln

0

Teen Jamal Musiala gav Bayern München sju poängs ledning genom Leipzig. 18-åringen gjorde två mål som inom Bayern 2: 3-seger inom Wolfsburg. Inom derbyet från denna sfärisk överträffade Borussia Monchengladbach Eintracht 4: 0.

På Volkswagen Miljö inom Wolfsburg tog Bayern det finns en ledning via 2-0 efter 24 minuters deltar i via mål som med ursprung i hemmahörande i Musiala att tillägga Chupo-Motig. Weghorst, vargens största målskytt, minskade underskottet inom den 35: e minuten, att tillägga Musiala via sitt olika mål som två min på ett tag återställde Bayerns tvåmålsfördel.
Genom loppet av olika halvlek gjordes bara för att ett mål som inom Bayern. Philip minskade poängen ytterligare 2: 3 inom den 54: e minuten.
Borussia slog Eintracht 4: 0. 4 ivrig spelare gjorde mål som se fram emot “Colts”. Gonter gjorde mål som inom första halvlek att tillägga Hoffmann, Bensebiani att tillägga Wolf inom olika halvlek.
Dortmund glädde sig väsentligen den mest genom nederlagen i opposition att Wolfsburg att tillägga Eintracht. I fråga om Borussia inom morgon piska Werder närma sig att iaktta att skala tillbaka skillnaden inom förhållande ytterligare de som reglering för att ligger på 3:e att tillägga fjärde tillräckligt med utrymme ytterligare 4 respektive 5 poäng.
Inom de som olika matcherna för att spelades inom eftermiddag slog Union Berlin Stitgart 2: 1, Freiburg besegrade Schalke 4: 0 att tillägga Augsburg att tillägga Armenien spelade utan ut en mål som.