Yaya Toure ohälsosamt i fråga om ursäkt inom ett brev ytterligare Manchester City dessutom Guardiola!

Ens antar visst är han det finns en Manchester City-legend, förblir Yaya Toure inom ett “besvärligt” förhållande via den engelska klubben, även när mannen säger tenderar att mannen försök reparera banden, inledningsvis via ett ursäktsbrev ytterligare Pep Guardiola, för att mannen förr anklagat med ett syfte att för att inte vilja Afrikanska fotbollsspelare.

Toure råda över vunnit tre Premier League-titlar via Manchester City, dessutom är faktiskt på 37, medger mannen tenderar att att markera mesta resten av skulden ligger hos honom. Pojken säger tenderar att mannen för att inte råda över besökt City av den anledningen som mannen gick inom pension 2018 ens antar mannen hade det finns en livstidsbiljett dessutom det finns en träningsplats via sitt namn.
Fast City glömde för att inte den stormiga intervjun via “France Football” det finns en månad efter hans avresa. Toure avslöjar tenderar att mannen skickade ett brev ytterligare klubben förra året via det finns en hel ursäkt vänta sitt vanor. Fram till nu råda över mannen för att inte fått betydligt lösningar dessutom har ingen aning i fråga om att markera nått Guardiola.
”Den intervjun hade varit mitt gigantiska, gigantiska felet. En gång du erbjuder någon person en annan självvärde är redo att att markera förvandlas ytterligare betydligt du icke önskade att ha. Jag jag vet att som folk för att inte hade varit nöjda. Jag skickade ett brev till ett par tongivande personer under vilket jag medger tenderar att jag brukade vara oärlig gentemot klubben, emellertid jag fick inget lösningar. Jag behöver ha fred, för att inte gräl. “Vänta fansen, vänta klubben, vanligtvis bör utfärdar ordnas.”
Toure, för att är faktiskt jobbar för att inom Ukraina via Donetsks olympiska lagstiftning, medger tenderar att hans agent Dmitry Seluks förhållande ytterligare City för att inte hade varit att markera största dessutom tenderar att mannen måste ha distanserat sig tidsgräns.
“Att markera hade varit hårt – jag försöker ut för att det finns en dålig speciell person som ett resultat av de som motsatt sakerna omkring mig. Det är det vilseledande tenderar att vi säger att att jag finns det finns en dålig speciell person. Jag behövde för att inte kommentera som ett resultat av fotbollsfolks hade varit ett mycket kraftfullt vänta mig. Fast jag brukade vara tvungen att sköta utfärdar annars. “En hel del utfärdar kan ha varit högre.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

three × 3 =