Stor match mellan Everton och därav Tottenham, inte en av dem är nöjda

0

Fotbollsspelare Everton och därav Tottenham delade poängen inom det finns en fenomenal match hela genom är benägna att spela 2: 2 inom 32: a omgången resten av den engelska Premier League, däremot det är det besvärligt att tillfredsställa dem varje. Varje lagen förebygga titta på det finns en överdriven betyg och därav skulle faktiskt undersöka resultat i emot att förverkliga extra.

Resultatet är redo att ha varit annars i fråga om “karamell” -försvaret för att inte hade reagerat extremt extraordinärt amatörmässigt ungefär två händelser och därav faktiskt donerat mål som ännu en Tottenham.

Harry Kane placerade gästerna inom ledningen, däremot under loppet av olika halvlek hade hemmalaget fördelen. Varje gångerna drabbades pojken resten av Gylfi Sigurdsson. I alla fall hade Kane att anse slutlig ordet och därav hade varit målskytt titta på finalen 2-2 inom den 68: e minuten.