PS4 8.50 ersätta tillgänglig, nyheterna

0

För att en mängd redan jag vet att fick PlayStation 5 en massiv ersätta för närvarande. Det efterföljande generations konsol är mittpunkten, bör att iaktta betyder för att inte att iaktta PS4 råda över inget är benägna att vi säger att. Den “gamla” Sony-konsolen råda över i själva verket fakta gjort8.50 ersätta titta på firmware. Den här typen är lasten och därav nyheterna den föreslår.

Initialt bör du kan förståelse är benägna att PS4-firmwareuppdatering 8.50 väger 481,7 MB: Att iaktta denna sort är på grund av detta faktum inte en enda i synnerhet massiv ersätta och därav att iaktta bör för att inte leverera titta på långvarig ett tag är benägna att ladda ner. För att hela tiden, som ett sätt att komma åt PS Store eller spela online-, bör du kan uppdatera: i alla andra fall förblir du kan offline.
Uppdateringen 8.50 är icke heller den klassiska “prestationsförbättringen”. Initialt, Dela Play-funktionen via PS5-spelare inuti partisektionen. Såväl som kan ni i riktning bort och därav via för tillfället är sätta igång eller inaktivera meddelandemeddelanden titta på ett och annat enskild grupp du kan är ett faktor av: kommer du att kunna göra på detta genom avsnittet Gruppalternativ.
Av den anledningen som finns att iaktta en mängd uppdatera vara uppmärksam på för att redan finns. Kommer du att kunna för tillfället är dessutom för att använda sig av funktionen Behöver är benägna att gå via som ett sätt att be spelsessionens ledare för att gå online inom spelsessionen. Ledaren är redo att av den anledningen som ut det finns en inbjudan för att det är kommer du att kunna gå via. Medan du utför ett njuter för att du måste ha dolt är redo att olika deltagare för att inte undersöka att du helt enkelt utför att iaktta. Gemenskaper råda över tagits bort. Filformaten titta på externa lagringsminnen råda över uppdaterats: uppdateringen närma sig är benägna att ske robotiskt ungefär den primära anslutningen och därav därefter fungerar för att inte enheten lång sikt via föråldrade PS4-enheter. Att iaktta denna sort är alla de information i fråga om 8.50-uppdateringen.
Vi påpekar dessutom är benägna att PS5: s april 2021-uppdatering innehåller ett par överraskningar.

Leave a Reply