Blizzard Arcade Collection även har expanderat via och extra 2 njuter, utan kostnad

0

Blizzard Arcade Collection, bunten resten av gamla Blizzard-klassiker för att släpptes inom februari på PC samt konsoler, även har expanderat hela de som mest uppdaterade timmarna via det finns en utan kostnad ersätta för att lade vara uppmärksam på olika två njuter vara uppmärksam på lista, vilket gör denna restaurering resten av affärsrörelsen av 90-talet extra komplett.

Den 2 tillagda spelen är The Lost Vikings 2, det finns en fortsätter med resten av stamfadern för att redan har varit nuvarande inom Blizzard Arcade Collection, vilket gjorde serien komplett, samt RPM Racing, ett tävlingsspel för att är redo att definieras för att föregångaren vara uppmärksam på Rock N Funktion Racing, för att redan finns inom lista.
The Lost Vikings 2 ökar samt berikar via nya sortiment, ny spelmekanik samt det finns en viss teknisk förbättring vad gäller grafik samt ljud för att att markera första kapitlet hade tagit vara uppmärksam på scenen: att markera behöver vi säger att det är det det finns en plattform rullar via äventyrselement, vilket tvingar dig nysta pussel samt pussel via de som antal egenskaperna samt färdigheterna hos huvudpersonerna Vikings, för att inom denna uppföljare har fått 5.
RPM Racing är som ersättare det finns en arkad racing njuter för att inslag sin huvudfunktion via Rock N Funktion Racing, specifikt att markera isometriska skottet för att för att inte gör körningen ganska mycket jämnt emellertid introducerar det finns en ganska mycket speciell spelupplevelse. Uppdateringen för att introducerade den 2 av ytterligare spelen är utan kostnad titta på hela för att även har köpt Blizzard Arcade Collection samt kan vara hittade av igår.
Insamlingen inom undring har varit presenterades vid BlizzCon 2021, av vilken ett antal olika information om Blizzard framkom, tillsammans med tydligt detaljer om Diablo IV är Diablo II: Resurrected.

Leave a Reply