Everton 4 matcher och använder inte en det finns en seger, höjden 4-rankningen ser ut avlägsen

Everton spelade bara för att 0-0 borta gentemot Brighton inom måndagens olika match inom Premier League, som kan vara deras fjärde match och använder inte en seger samt i form av vilken de fortsätter att vara 7 poäng av höjden 4-rankingen på modern tillräckligt med utrymme inom Champions League. Sedan igen, titta på Brighton, är redo att denna punkt även vara nödvändig inom kampen titta på överlevnad.

Everton ligger på åttonde tillräckligt med utrymme i form av 48 poäng, det finns en efter Tottenham samt ännu en samt i form av 7 efter West Ham på fjärde tillräckligt med utrymme. Brighton är 15: e i form av 33 poäng, samma identiska för att 16: e placerade Burnley samt sju genom nedflyttningszonen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

four × three =