UEFA rapporterade match-fixing inom Serbien, det finns en utredning även har inletts

Serbiens fotbollsförbund är i riktning bort Europeiska fotbollsförbundet (UEFA) fick detaljer om möjlig riggning resten av två matcher inom att markera serbiska mästerskapet. Undersökningen startade i riktning bort övervakning resten av pengar hos bookmakare inom Europa och därav Asien, genom vilket misstänkta lösningar identifierades, rapporterar “Sportaktiviteter Club”.

Djup dokumentation även har anlänt ännu en FSS, och därav dessa är matcher för att spelades inte för länge sedan, inom mars inom kalenderår. Det finns en match spelades till en början och därav den olika inom toppen resten av månaden, fast för tillfället är att markera för att inte känt vilka matcher det är det undring i fråga om.

Pengar se framåt för att det finns en match för att ägde rum inträffade i riktning bort Fjärran Östern och därav betalades inom livebetting är extra misstänkta. Fast för att inte bara för att pengar och därav uttag övervakades utan ut en dessutom en del spelares ansträngningar och därav hur du kan mål som gjordes inom dessa matcher hade varit genom loppet av granskning, rapporterar serbisk media.

I överensstämmelse med plikt är ett antal fotbollsspelare för att utsetts resten av UEFA misstänkta och därav de erhåller att redan det finns en historiskt förflutet resten av koppling ännu en misstänkta matcher. Ärendet är är faktiskt inom händerna på FSS, för att genomför det finns en och extra utredning.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

6 + seven =