Tello torkade leende från Atleticos ansikten via utjämning titta på Betis

0

Betis reagerade inom 20: e minuten på Atletico Madrids mål som på Benito Villamarin. Det finns en excellent assist ifrån Alex Moreno gjorde är benägna att Cristian Tello kan slå ut kvitteringen.

Atletico Madrid visste är benägna att de som hade varit inom det finns en tuff match på Benito Villamarin. Det är det det finns en extrem tillräckligt med utrymme för att gå samt att anse bekräftade sig vara fallet åter. Ens antar pojken gick förtidig, torkade Tello leendet från Atleticos ansikten.
Efter vara ägare till använt flankerna, för att Betis kommer att bli gör, ägde rum inträffade nivelleraren via. Det finns en passning inom gick ta sig an Alex Moreno för att av den anledningen som skickade det finns en excellent boll komma in ifrån vänster för att Tello slog hus första gången. Oblak kan för att inte göra betydligt åt ​​att anse.
Betis använde gapet inom Atletico Madrid-försvaret med avsikt att göra mål som via sin första riktiga övergrepp inom sporten. Utjämnaren ägde rum inträffade omkring halvtimmesmärket samt att anse lyfte hemsidan.
Atletico reagerade för att inte excellent på målet. Att markera hade varit ett det enorma njuter efter Real Madrids seger inom ‘Elektrisk energi Clasico’ på lördag. Och använder inte en Luis Suarez hade varit att anse det finns en men hårdare undran titta på Simeones herrar.

[ad_2]

Leave a Reply