Inom Katalonien arg fick vi ej ett tydligt straff i opposition att Real

0

Att anse finns inte en enda fred inom Katalonien efter att iaktta Barcelona torskade 2-1 inom det finns en derby-match i opposition att Real Madrid. Varje liten sak analyseras, specifikt det ögonblick som med ursprung i hemmahörande i olika halvlek då gästerna farligt i fråga om straff.

Katalanerna anser är benägna att att iaktta inom den 84: e minuten fanns ett straff i opposition att Martin Braithwaite, dessutom Ronald Kuman (Koeman) kommenterade situationen.

– Ett och annat Barcelona-fan bör vara missnöjd via rättegången. Att anse har varit ett straff på Brightwhite, dessutom jag är icke heller är inte nöjd via domarens alternativ. Att anse spelades bara för att inom 4 min dessutom domaren tillbringade tre min på för att ändra ut enheten ta sig an hands. Att anse bör ändå spelas. I fallet med själva sporten har varit vi ej excellent genom första halvlek, bör vi gick citerar inom uppföljaren – nämnde Barcelonas dessutom undrade varför att iaktta för att inte finns någon person VAR inom Spanien.
Efter alla finns VAR inom Spanien.

[ad_2]

Leave a Reply