Rachael Blackmore första en dam för att vinner Grand National




Rachael Blackmore har fått den primära kvinnan för att vinner Grand National

Hästkapplöpningshistoria skapades den här dagen omkring Aintree inom Liverpool, varje gång Rachael Blackmore växte till den primära kvinnliga jockeyen för att vunnit Grand National, varje gång hon åkte 11-1-skott, Minella Times ytterligare seger, märkte aldrig ut hotad titta på så mycket som loppet egentligen, fast då stiger oblyg efter att anse 30: e samt slutlig staketet, med ett syfte att vinna i form av sex samt det finns en halv storlek.

Att markera har varit det finns en speciell arbetsdag titta på tränare Henry de Bromhead dessutom, för att fick sina två hästar för att slutföra första samt olika, hans 100-1-skott, Balko Des Flos, ridit från Aidan Coleman, andraplatsen, i form av segerkandidat, Cloth Cap, ridad från Tom Scudamore, lockar nämner omkring 3:e slutlig staketet.

Rachael Blackmore talade efter loppet, ”Ha lärt sig för att inte av religion att anse, mannen har varit det finns en sensationell snurr. Jag så fördelaktig tenderar att jag åker. Det är det extremt. Pojken har varit bara för att otrolig samt hoppade underbart. Jag testade redo så länge jag kan. Efter jag i hoppade sist samt farligt honom i fråga om något har varit mannen under vilket. Jag känner mig för att inte manlig eller kvinnlig korrekt nu, jag känner mig för att inte ens människa. På detta är bara för att extremt ”.

Leave a Reply