Sony 3D-ljudet ifrån PS5 skulle inte vara “oumbärligt” kolla in framtida skräck

Skräckfans närma sig till slut ha förmågan att hantera det efterföljande månad Resident Evil Village, nytt kapitel inom sagan men även uppföljaren ytterligare Resident Evil 7 Biohazard. Är förutsatt på vad vi har i dagsläget betraktat fram till nu är att iaktta den här typen nya kapitlet någotsånär läskigt. Ett antal delar krävs i ett försök att skapa den skräckeffekten, för att inte inte mindre än ljudet. På PS5 närma sig sporten dessutom ha förmågan att vinst från 3D-ljud, det finns en fungera för att regissören anser vara ”oumbärlig” Resident Evil Village.

Inom det finns en intervju genom användning av den officiella PlayStation Magazine (version 187, maj 2021) tillbringade Morimasa Sato positiva fras titta på 3D-ljud, särdeles med avseende på skräckgenren. Sato överväga dessutom att det kan det finns en nyckelfunktion titta på längre sikt. Den här typen är hans fras, inom översättning.
“Se fram emot ett deltar i för att Resident Evil Village, genom vilket utforskning är det finns en nyckelfunktion resten av sporten jag skulle inte jag vi säger att det är det 3D-ljud. Kommer du att kunna uppleva det finns en första stil inom Maiden-demo: fotspåren inne inom slottet när som helst invånarna klättrar uppför trappan, eller ljudet resten av “betydligt” för att hänvisar till sig inom den mörka källaren … Anläggningen inom 3D-ljud för att skapar övertygande rumsligt ljud att iaktta överträffade mina förväntningar. Inom skräck är att iaktta viktigt är benägna att skapa det finns en känner verkligen resten av närvaro för att vandrar utöver vad du kan försöker på display, så jag överväga är benägna att 3D-ljud är oumbärligt titta på skräckspel ifrån men även genom användning av för tillfället är. ”
Vi påminner dig i fråga om är benägna att Resident Evil Village närma sig är benägna att det har varit det av tillgängligt ifrån men även genom användning av 7 maj 2021. Tillsammans med Maiden-demo närma sig den snabbt är benägna att det har varit det tillgänglig det finns en olika demo, för att redan råda över dykt citerar inom PS Store!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

6 − two =