Romas massiva seger borta i jämförelse med Ajax

0

[ad_1]

De som första matcherna inom kvartfinalen spelades inom natt Europa League.
Jag förstå vara en alltför stor mängd är inte nöjd inom romerna inom vår Edin Džeko. Kampen väntar efter segern inom Amsterdam i jämförelse med Ajax. Hemmalaget tog ledningen inom första halvlek Davy Klaassen. Inom olika halvlek titta på Roma hade varit målskyttarna Lorenzo Plegrini (Lorenzo) såväl som Ibanez. Edin Džeko hade varit på planen resultat i ytterligare 76: e minuten.
Manchester United ser ut som om redan ha löst hela dilemman. De som firade för att vänner i jämförelse med Granada. Målskyttarna hade varit Marcus Rashford såväl som Bruno Fernandes.
Villarreal firade minimalt inom Zagreb, allteftersom Arsenal tog ledningen inom mål som i jämförelse med Slavia Prag såväl som av den anledningen som tillät sig den lyxiga tenderar att släppa komma in ett mål som inom domarens alternativ.
Slutresultat: Ajax – Roma 1: 2, Dinamo Zagreb – Villarreal 0: 1, Granada – Manchester United 0: 2, Arsenal – Slavia 1: 1.