Granada förlorar hemma emot personen som som kan vara förenad inom Europa League

GRANADA förlorar hemma emot Manchester United inom Europa League
Granada CF att tillägga deras sagolika ecu dröm hände citerar emot de som erfarna kampanjerna inom Manchester United inom natt (torsdag 8), inom deras Europa League kvartsfinalskamp inom Estadio Municipal Nuevo Los Cármenes inom huvudstaden att tillägga till sist gick ner 2-0.
Gatorna inom Granada hade varit kantade resten av anhängare när som helst lagen anlände vara uppmärksam på världen titta på den för att med all sannolikhet hade varit den viktigaste kvällen inom Granadas 90-åriga historiskt förflutet – denna månad hade varit deras årsdag – som ett resultat av de som deltog inom det finns en europeisk kvartfinal titta på allra första gången.
United kontrollerade sporten det praktiskt taget inom sin helhet, att tillägga att markera hade varit vara uppmärksam på att tillägga genom användning av den av ytterligare överraskningen resten av betydligt som inte består av setts inom det finns en fotbollsmatch inom åldrar, när som helst det finns en streaker gick vara uppmärksam på planen att tillägga bör eskorteras bort resten av den spanska polisen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

four + eleven =