Vi kommer att att förverkliga dessutom inom Tyskland

Manchester City-spelare vunnit Borussia Dortmund 2: 1 inom den primära matchen inom kvartfinalen igår natt på Etihad.

“Medborgarna” nådde det finns en minimal vinst framför omkampen på Tecken Iduna Park genom användning av ett mål som resten av Phil Foden (Phil) inom den 90: e minuten. Den förr i tiden utjämningen se fram emot “miljonärerna” inom den 84: e minuten fördes resten av Marco Reus (Marco Reus), efter är benägna att hemmalaget tog ledningen inom 19: e minuten hela genom Kevin De som Bruyne (De som Bruyne).
– Att uppnå är hela tiden högre än oavgjort. Nu har vi en det finns en viss vinst, fast vi åker ännu en Tyskland att kunna vinna returmatchen. Dortmund är robust, att markera råda över en alltför stor mängd positiv deltagare, fast vi lyckades segra även förvärva det finns en positiv sannolikhet är benägna att utelämna – sa mannen Manchester City-tränare Pep Guardiola (Guardiola).
Pojken märkte av den anledningen som igen på själva matchens .
– Olika halvan har varit en alltför stor mängd högre. Vi hade två eller tre chanser är benägna att göra och extra ett mål som, fast att markera hände för att inte. Vi analyserar sporten, försöker har varit vi på inga villkor har varit positiv, att kunna fixa att markera framför omkampen. Jag upprepar att vi ska att förverkliga dessutom inom Tyskland – sa den spanska experten.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

4 × three =