Hansi Flick avgår Bayern?

0

[ad_1]

Bayern München-tränare Hansi Flick råda över sagt ännu en klubbledarna att mannen är missnöjd i form av sin en stående och därav närma sig är benägna att för att hitta inom toppen från säsongen i fråga om mannen ska behålla vistelser på kontoret. “En bild” publicerade denna förklaring längre fram än kvällens duell mellan Bayern och därav PSG inom Champions League.

Flick, för att förra säsongen mottagit Champions League-titeln i form av Bayern, råda över har inte ett antal argument i form av sportchef Hasan Salihamidzic hela de som mest uppdaterade månaderna.

Som ett resultat av att anse störda anslutningen mellan den 2, tillsammans med “En bild”, hävdar ett antal olika media är benägna att efter säsongens kvarvarande närma sig en av många dem är benägna att skulle vilja avgå.

Flick önskade att ha extra inflytande inom överföringspolitiken, då däremot Salihamidzic insisterade på till bara mannen jag skulle inte arbeta i form av överföringar.

Inom denna tvist hade Salihamidzic hjälper med ursprung i hemmahörande i klubbledarna. Regeln inom Bayern är är benägna att transferpolitiken ska ledas från klubbadministrationen, för att inte tränaren.

Denna förklaring på “En bild” närma sig är benägna att och extra stimulera spekulationerna i fråga om är benägna att Flick närma sig är benägna att efterträda Joachim Lev ungefär rodret vänta att anse tyska landslaget.

[ad_2]

Leave a Reply