de som nya spelen är bara för att PS4, inga uppgraderingar vara uppmärksam på PS5-versionen

Sony även har inte för länge sedan bekräftat men även lagt vara uppmärksam på de som nya PS4-spelen inom sin lista PS är faktiskt, det är det spelets streaming- men även nedladdningstjänst som höras av dig spela cirka 700-800 spela. Mer moderen titlar innehåller Marvels Avengers men även Borderlands 3, som kan vara två PlayStation 4-spel för att även har det finns en utan kostnad uppgradering vara uppmärksam på PS5. Beklagligtvis den den här typen uppdateringen för att inte tillgänglig genom användning av PS Now-versionen.

Bekräftelsen närma sig i riktning bort Pushsquare för att laddade ner den 2 ovannämnda spelen på PS5 genom PS Now-prenumeration. Även efter få, det finns inte ett skvatt av andra tenderar att ladda ner det följande generations variant från Marvels Avengers and Borderlands 3. PlayStation Now-versionen är i sin helhet begränsad vara uppmärksam på PS4-utgåvorna: om du kan uppgradera utan kostnad bör du kan köpa sporten.
Att markera på denna plats är en olycklig belägenhet, det är det absolut. Vi konversera, för att nämnts, i fråga om två spela för att även har det finns en utan kostnad uppgradering, så att markera finns inte en enda ekonomisk anledning vara uppmärksam på tenderar att att markera för att inte jag skulle inte vara uppnåelig tenderar att vinst från PS5-versionen från spelen. Beklagligtvis är på detta för att inte fallet: du kan vara skyldig tenderar att för att använda sig av PS4-versionen i alla fall.
PS För tillfället är efter prissänkningen även har erkännandet höjt, dessutom grund av att markera månad till månad tillskottet från intressanta titlar. Ännu en distinktion i riktning bort Game Pass, Inom alla de omständigheter, Sonys tjänst fast ungefär den åldern generationen.
den här typen är nya PS4-spel från april 2021 läggs till i katalogen från PS Now.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

fifteen + nineteen =