patch 1.1.2 tillgänglig, nyheterna vänta Monster Hunter Rise

Capcom även har lanserad patch 1.1.2 vänta Monster Hunter Rise, actionspelet lanserad vänta Nintendo Switch. Att anse brigad är en ersätta som kan vara utformad med ett syfte att rätta ännu en antal svårigheten, så förutse dig för att inte information i fråga om lätt vikt för att nya monster.

Vi försöker alla sakerna dedikerade förändringar inom botten Monster Hunter Rise introducerad genom användning av patch 1.1.2:

  • Åtgärdade ett vilseledande för att fick kontroller är benägna att fastna en gång du sitter till minst en bybänk även vidtar gesten “Call Cohoot” även utför somliga behandlingar
  • Åtgärdade ett vilseledande för att gjorde menyalternativen otillgängliga varje gång du promenerar kommer in inom Gathering Hub genom användning av din Cohoot på armen även sitter till minst en bänk även öppnar Gester-menyn

Låt oss som ersättare låt oss titta på buggfixar dedikerade ännu en spelaren resten av Monster Hunter Rise:

  • Åtgärdade ett vilseledande för att fick kontroller är benägna att frysa genom loppet av somliga omständigheter varje gång {du fick} det finns en medlemsförfrågan en gång du arbetar till minst en Canyne-uppsättning inom den olika Buddy slot.
  • Åtgärdade ett vilseledande för att fick kontroller är benägna att fastna efter de tog emot även accepterade det finns en anslutningsförfrågan under tiden som de som klättrade nämner till minst en vägg inom träningsområdet under loppet av det finns en Canyne-uppsättning på den olika följeslagaren.
  • Åtgärdade ett vilseledande för att resulterade inom sparar datakorruption en gång du försökte hålla fast vid det sporten i riktning bort titelmenyn efter att du bara avslutat sporten under tiden som Övergrepp Pose Enheter även Wound Pose Enheter hade varit utrustad inom Rörelse Nakna eller Radial Menu. för tillfället är ha förmågan att återuppta sporten genom användning av sparade informationen inom undran.
  • Åtgärdade ett vilseledande för att fick kontroller är benägna att fastna en gång du utför somliga behandlingar efter vara ägare till använt det finns en updraft omkring Lava Caves.
  • Åtgärdade ett vilseledande för att orsakade ett vilseledande en gång du ändrade talanger inom artikelrutan genom användning av viss speldata.

Den här typen är att iaktta olika korrigeringar resten av patch 1.1.2:

  • Åtgärdade ett vilseledande för att hindrade tangentbordsprogramvara i riktning bort är benägna att verkar en gång du letade efter det finns en online-lobby.
  • Olika buggfixar.

Vi rapporterar dessutom den mest uppdaterade Monster Hunter Rise-milstolpen: försäljning av 5 miljoner exemplar den Nintendo Switch.

Monster Hunter Rise

Leave a Reply