Call of Duty: Mobile tjänade 10 miljarder dollar 2020

Utvecklaren TiMi Studios, för att ägs resten av Tencent, står bakom sporten Call of Duty: Mobile, även Reuters rapporterar är benägna att studion tjänade 10 miljarder dollar förra året grund av sporten. I form av på detta vände TiMi-studion den viktigaste utvecklaren på jorden.

Call of Duty: Mobile dök nämner 2019 även togs genom resten av över 100 miljoner crossovers genom loppet av sin första per vecka.
TiMi sätter ihop sig med tanke på arbeta via ett nytt njuter även det finns en ny studio byggs inom Los Angeles.
Tencent är även studio se framåt för att Lightspeed & Quantum, för att utvecklade sporten PUBG: Mobile. På detta njuter råda över dessutom blivit det finns en hit även råda över utfört kommer in ett par miljard nedladdningar runt hela världen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

three × four =