Innan Roma-president: Jag brukade vara tvungen är benägna att lossa Salah att tillägga Alison ta sig an Liverpool

0

Innan Roma-president James Pallotta medger är benägna att mannen för att inte önskade att lossa Mohamed Salah att tillägga Alison ta sig an Liverpool, ivrig spelare i form av vilka Jurgen Klopp bildade ett lagstiftning som ett sätt att ge dem Premier League-titeln.

Pallotta växte till Roma: s 23: e president 2012 att tillägga förra sommaren sålde mannen laget ta sig an det finns en en annan personer, Dan Friedkin.
“Salah har varit en vacker av barn för att jag för att inte önskade att förlora. Jag gillade att iaktta att tillägga önskade att för att inte lossa att iaktta. Däremot jag hade inget val av. “Pojken önskade att lämna det spelar ingen roll vad vi erbjöd honom titta på mannen hade betydligt mannen önskade att visa”, uttalas Palota ta sig an DASN.
Omkring den tidpunkten hotades Roma från UEFA som ett sätt att respektera finansiell fair play (FFP) att tillägga eftersom den sålde de som målvakt Alison titta på 62,5 miljoner euro, eftersom den ett rekordbelopp titta på det finns en målvakt.
“Alison?” ”Varför jag skulle inte jag vilja lossa det finns en sådan målvakt?” Uttalas Palota.

[ad_2]

Leave a Reply