Milan kommer inte att göra att förlänga för sitt kontrakt i form av Mandzukic

Den kroatiska fotbollsspelaren Mario Mandžukić avgår Milan inom toppen resten av säsongen, i rad med källor närbelägen klubben. Att iakttaalliansexpert vänta “Mercato” Nikolo (Nicolo Schira), meddelade är benägna att Milan faktiskt för att inte närma sig är benägna att utsträcka lojalitet ta sig an kroaten.

– Milan kommer inte att göra att förlänga för att iaktta 4 månader långa kontraktet i form av Mario Mandžukić, för att slutar inom toppen resten av maj. Rossoneri även har att förlänga för sitt kontrakt resultat i ta sig an sommaren 2022, dock de kommer ej för att vidta åtgärder att kunna teknisk chef Paolo Maldini såväl som sportchef Frederic Massara för att inte är nöjda i form av kroaten, hävdar Nikolo.
Skälen ta sig an är benägna att Milan för att inte närma sig för att öka för samarbetet är de som ständiga skadorna för att plågar Mandzukic, såväl som i samma ögonblick är mannen ett ifrån sin sanna figur. Den kroatiska fotbollsspelaren även har men för att inte gjort ett mål som vänta Milan inom den officiella matchen.

Leave a Reply