information närma sig, “vi bör redo något lång sikt”

Ubisoft råda över en hel del njuter på överdriven grad genom loppet av förbättring, en alltför stor mängd förväntad resten av följare, för att Rainbow Six Quarantine såväl som Far Cry 6. Sorgligt, i synnerhet i fråga om att markera efteråt, jag vet att vi på inga villkor en alltför stor mängd. Entusiastisk spelare väntar på tenderar att Ubisoft ska exponera ett par intressanta information såväl som i överensstämmelse med Game Design Director Ted Timmins är redo att att markera inträffa snabbt.

För att lösningar till 1 kunders på Twitter, för att kommer du att kunna låt oss titta på under, uttalas Game Design Director tenderar att vi bara för att bör redo något lång sikt, titta på firman råda över nytt nyfiken innehåll material att peka. Timmins avslutar meddelandet hela genom tenderar att vi säger att: “Jag förvänta att du kommer precis att markera” såväl som ger av den anledningen som ett gif resten av lampans Genie för att stänger munnen genom användning av en blixtlås. Det är det uppenbar tenderar att Timmins för tillfället för att inte råda över titta på avsikt tenderar att vi säger att extra i fråga om att markera.
Far Cry 6 förväntades initialt inom februari 2021, däremot råda över skjutits nämner ännu en räkenskapsåret 2021-2022, som är mellan april 2021 såväl som mars 2022. Ubisoft uttalas då tenderar att släppdatumet jag skulle inte vara mellan april 2021 såväl som september 2021, däremot gav inte en kotte och extra fakta. Ett antal rykten såväl som påstådda informationsläckor flyter in i online-, däremot titta på tillfället råda över vi på inga villkor ett formellt såväl som det exakta datum.
Far Cry 6 är genom loppet av förbättring titta på Xbox Series X / S, PS5, Xbox One, PS4, PC såväl som Google Stadia. Med avsikt att hantera väntetiden, den här typen är att markera vår special dedikerad till Far Cry 6 – Vad vi skulle vilja ha i ….

Leave a Reply

Your email address will not be published.

2 × 5 =