Även har Microsoft det finns en ny avtäckningshändelse planerad ännu en april?

0

Xbox Series X | S är Xbox One de förstår vara huvudpersoner ännu en det finns en en annan presentationsevenemang organiserad från Microsoft se framåt för att månaden April 2021, i hela, serien “What’s Next” även tydligen via titeln “Vad är det efterföljande se framåt för att deltar i”, på grund av detta faktum tydligt tillägnad deltar i för att levereras till konsoler även datasystemhögtalare.

På detta är vad för att rapporterades från Mary Jo Foley ifrån ZDNet, för att måste vara rätt så konverserade i Microsoft-relaterade svårigheten, ansågs på grund av detta faktum vara det finns en rätt så tillförlitlig leverans. På detta Microsoft “What’s Next for Gaming” -händelse jag skulle inte länkas ännu en Bygg 2021, konferensen se framåt för att bolagen relaterat ännu en utvecklingsvärlden, dock extra speciellt beträffande online-spel.
Såväl som jag skulle inte att markera för att inte vara Game Stack Livesport, för att redan råda över bekräftats inom april, dock extra dedikerat ännu en händelsen från online-spel via fler tekniska paneler för att hänvisar till med enhet även den uppfinningsrik miljön se framåt för att Xbox även Windows. På detta betyder den magiska What’s Next-händelsen på grund av detta faktum jag skulle inte vara extra hängiven ännu en offentlig, kanske via klassiska presentationer från nya deltar i för att levereras till PC även Xbox Series X | S, eller materialfaciliteter tillägnad olika för att redan är erkända.
Inom vilket omständigheter för att i ändå är vi i hela, rykten, så vi övertagande dessutom denna fakta för att sådan, inom väntan på bekräftelser. Sedan igen hade olika källor redan pratat i fråga om extra utbredda även frekventa tillfällen från Microsoft genom loppet av de som mest uppdaterade månaderna, så svårigheten är redo att falla i hela, denna fantasifull och, efterID @ Xbox Indie Showcase ta hänsyn till är benägna att Jason Ronald , designer från Xbox Series X | S, inte för länge sedan rapporterade olika oanmälda spel som kommer 2021.

[ad_2]

Leave a Reply