granskningen av Western Digital Black AN1500 PCIe SSD

0

Genom användning av Western Digital Black AN1500 recension 2 TB PCIe NVMe vi befann oss inom närvaro från ett expansionskort utrustat genom användning av två Western Digital SSD-enheter för att vidtar RAID 0 med ett syfte att nå det finns en snabbhet intimt PCIe 4.0-lagring genom det finns en PCIe 3.0-kortplats. Så kolla in de såsom behöver överföra eller ladda informationen raskt, däremot för att inte även har det finns en ny plattform tillgänglig genom användning av den mest uppdaterade PCIe-standarden eller behöver det finns en en annan PC-komponent genom användning av RGB-belysning vara uppmärksam på varenda värde

Vad vi befann oss inom är benägna att granska är den mellersta modellen inom det finns en serie för att innefattar 1 TB att tillägga 4 TB varianter. Prestandan bli annorlunda ändå för att inte lika fenomenal för att estetiken för att packar två SSD-enheter vara uppmärksam på det finns en en stilig metallskal 13 mm tjock toppad från ett tjockt att tillägga pråligt RGB-band upplyst från 16 lysdioder. Det finns en detalj för att förstärker det finns en övertygande att tillägga ren det allmänna estetik för att matcher enkelt även inom de som snyggaste {husen}.

Stödpunkten ses ändå för att inte att tillägga består från WD 96L TLC-minnen med ursprung i hemmahörande i den 2 WD SN730 SSD: erna, det finns en Marvell 88NR2241 NVMe RAID-kontroller, 8 GB Micron DDR4-minne vänta varenda SSD att tillägga det finns enPCIe 3.0 X8-gränssnitt vilket säkerställer dubbelt band jämfört genom användning av klassiska X4. Att kunna vara t tering effektivitetsklänning även har verksamheten dessutom implementerat det finns en serie kryptiskt namngivna tekniker för att Väl Vth-tracking Read för att förbättrar effektivitetsklänning genom loppet av amning. Härifrån inom 6500 Mb / s inom sekventiell studera, större än de som utmärkta, göra en ersättning för är benägna att vi pratar i fråga om ett PCIe 4.0-gränssnitt, 4 100 Mb / s inom sekventiell skrivning. Tragiskt även har vi inte en kotte aning i fråga om den garanterade varaktigheten i förhållande till omskrivningar, däremot med ett syfte att garantera det finns en viss sinnesro finns att iaktta 5 års garantiförbindelse.

Den förinställda RAID-konfigurationen gör att iaktta ouppnåeligt är benägna att förmedla itu genom användning av de som förmodligen den mest radikala parametrarna, tillsammans med energi. Att anse saknar dessutom hjälp vänta AES 256-bitars hårdvarukryptering. Att anse fattas inte en kotte Hjälper vänta Trim-tekniken, för att hela genom är benägna att optimera radering från informationen stoppar slitageproblem, att tillägga SMART som höras av dig upprätthålla en sammanfattning av driften från SSD-enheterna att tillägga är redo att inleda några svårigheten, för att det är kommer du att kunna försvara informationen. Programvarupaketet innefattar dessutom Acronis True Image 2020 som höras av dig klona informationen på SSD. genom vilket instrumentbräda till slut utställning den förmåga, temperaturer, hälsoprocent vistelser att tillägga gränssnittets snabbhet, genom användning av det finns en tabell inom realtid för att analyserar den exakta prestandan. Att anse finns dessutom kontroll vänta belysning, genom användning av 13 förinställda att tillägga genom användning av synkronisering genom användning av mjukvaruprogram med ursprung i hemmahörande i erkända moderkortmärken för att ASUS Aura Sync, Gigabyte RGB Fusion att tillägga MSI Mystic Light Sync.

Effektivitetsklänning

Låt oss gå vidare vara uppmärksam på effektivitetsklänning genom användning av utgångspunkt med ursprung i hemmahörande i de som syntetiska riktmärkena för att genom användning av Diskbench, hela genom för att manövrera för del av disken på genom 50 GB, gav oss det finns en poäng på 10 procentenheter större än den vänta mellanklass PCIe 4.0 SSD. För att inte illa då, för att laddningstiden vänta Final Fantasy XIV Stormbringer riktmärke för att gav oss det finns en ett tag på 9,85 sekunder. Crystal Disk Golv-poäng kan utmärkta, genom användning av 6,590 MB / s studera att tillägga 4385 MB / s skrivande resulterat större än de som deklarerade värdena med ursprung i hemmahörande i Western Digital vänta AN1500. Å andra sidan utfärdar att tillägga ting förändrades genom användning av ATTO-testet dedikerat vara uppmärksam på IOPS, genom användning av 11470 poäng inspelade genom användning av 4K-filer för att motsvarar ett pris för att det praktiskt taget är omärkligt större än vänta överlägsna PCIe 3.0 SSD-enheter. Å andra sidan vi rörde ändå, gå vidare vara uppmärksam på att iaktta praktiska scenariot, 1,9 GB / s genom användning av lastsköld från det finns en det praktiskt taget 30 GB-mapp att tillägga 3,2 GB / s en gång vi flyttade det finns en den som 10 GB-fil.

Utmärkta poäng därefter, för att vittnar i fråga om effektiviteten inom denna ett svar, miljövänligt är redo att garantera effektivitetsklänning överlägsen det finns en PCIe 3.0-enhet. Å andra sidan ett fullständigt betraktat pratar vi i fråga om minska effektivitetsklänning än den mest uppdaterade generationen PCIe 4.0-enheter, oavsett det finns en värde bestämt högt är benägna att vänta 2 TB-modellen överstiger 500 euro. Detta är anledningen överlägset både vänta överlägsna PCIe 3.0-enheter, minska dessutom acceptabel vänta behoven hos de som flesta konfigurationer att tillägga vänta den mest uppdaterade generationens PCIe 4.0-enheter. Och det är det för att inte den den som svårigheten är benägna att att tänka på.

Genom våra tester nådde lagringen från AN1500 genom 70 nivåer temperatur, förbrukar 16 watt genom loppet av tryck för att är redo att tyckas lågt, däremot de verkar inte vara vänta det finns en SSD för att bland annat för att inte inaktiveras även inom viloläge, att kontinuerligt förbrukar 6 watt. Dessa är det praktiskt taget försumbara värden inom det finns en avancerad konfiguration, däremot de verkar inte vara inom termer från producerade temperaturer, som ett resultat av vi har omedelbart betraktat relativt höga att tillägga omöjliga att byta göra en ersättning för pansarplätering från varje den 2 enheterna att tillägga inställningarna relaterade vara uppmärksam på energi tillförsel.

Touch på

Ett PCIe 3.0-expansionskort för att gör det mest det finns en PCIe-kortplats på kortet med ett syfte att närma sig hastigheter med ursprung i hemmahörande i M.2 PCIe 4.0. Att anse ger dessutom vara uppmärksam på ett RGB-huvudband att tillägga stilig stål rustning. Inom några instanser närma sig den sanningen är inom effektivitetsklänning med ursprung i hemmahörande i PCIe 4.0. Å andra sidan inom olika instanser överstiger att iaktta betydligt PCIe 3.0-enheter, vilket gör är benägna att att iaktta kostar utöver 500 euro.

PROFFS

  • Charmig estetik
  • Bra vänta dem för att behöver ha överdriven effektivitetsklänning på ett PCIe 3.0-system
  • Finemang support att tillägga 5 års garantiförbindelse.

MOT

  • Den når för att inte de som exakta hastigheterna på PCIe 4.0 att tillägga kostar en alltför stor mängd
  • Att kunna fördröjning sig utomhus skiljelinjerna vänta PCIe vidtar den 8 banor
  • Brännande att tillägga ineffektivt


[ad_2]

Leave a Reply