under vilket nya Star Wars Obi-Wan Kenobi TV-serie Disney är faktiskt några av efterlängtade i hela, så mycket som schemat se framåt för att Rat’s som företag. Vi har ingen aning så ganska mycket i fråga om denna nya tillverkning av, däremot för tillfället är ha kunskap i, ha en möjlighet som är tenderar att låt oss titta på ett par i detalj utförligt i fråga om serieuppsättning. Det finns en ny video råda över sanningen är dykt nämner online- men även det framstå som tenderar att den utställning del av uppsättningen.

De som videon delades genom TikTok men även eftersom den studsade att anse på Twitter, för att kommer du att kunna låt oss titta på under. Videon utställning vad för att låta det finns en lite resten av det finns en uppsättning tillägnad Tatooine, för att absolut närma sig inneha det finns en funktion inom Disneys Star Wars Obi-Wan Kenobi TV-serie.
I fråga om att anse vi försöker sanningen är är ett inslag av serieuppsättningen ha kunskap i, anta att det inte är det klart än. Vi alla vet att att anse skytte förväntas börja dela inom december resten av april 2021, så Lucasfilm närma sig mest sannolik tenderar att förlänga arbeta genom loppet av dessa veckor.
Nuförtiden jag vet att vi tenderar att spelarna närma sig tenderar att bestå resten av Ewan McGregor, återigen inom rollen för att Obi-Wan, Moses Ingram, Joel Edgerton, Bonnie Piesse, Kumail Nanjiani, Indira Varma, Rupert Friend, O’Shea Jackson Jr., Sung Kang, Simone Kessell men även Benny Safdie. Vi alla vet att dessutom tenderar att Star Wars Obi-Wan Kenobi närma sig tenderar att observera produktionsmetod se framåt för att det finns en en annan Disney TV-serie: The Mandalorian. McGregor förklarade tenderar att somliga resten av dessa tekniker närma sig att bli van vid att.
Vi behåller oss på problem men även påminner dig i fråga om att det framkommer The Bad Batch, släppdatum på Disney + och trailer för den animerade serien.

[ad_2]

Leave a Reply