Mortal Shell: PS5-patch höjer upplösningen ta sig an 1800p, däremot sänker bildfrekvensen

0

Mortal Shell är ett deltar i för att råda över talat en betydande mängd i fråga om sig . Först så att att markera hade varit det finns en indie-utvecklingsstudios gör ett försök för att kopiera för komplexiteten och därav spelsystemet titta på själar ifrån From Software. Vänta att markera olika, som ett resultat av studion är troligen en av de som första för att råda över gjort ett försök tenderar att helt ut dra nytta av kapaciteterna inom Xbox Series X | S så att vara t tering spelets tekniska sektor.

Den primära det efterföljande generations ersätta hade lanserat 60FPS på PlayStation 5 och därav Series X. Sonys konsol hade varit ändå tvungen tenderar att “nöja sig” i form av 1440p, för att PS4 Professionell, då däremot Microsofts hade det finns en fördelaktig dynamisk 1800p. Valet från Cold Symmetry gjordes så att gynna fluiditet framför upplösning, så en betydande mängd tenderar att versionen titta på Sonys det efterföljande generation hade det finns en överlägsen flytbarhet.

Genom användning av patch 1.000.004 titta på PlayStation 5 Cold Symmetry råda över beslutat att öka upplösningen ta sig an integrerad 1800p. Ett val för att råda över gjort att markera genomförbar titta på Sonys konsol vara ägare till det finns en upplösning inom gemensam större än inom serie X, däremot att markera gör att markera på bekostnad från rörlighet.

I fråga om Xbox Series X, grund av den dynamiska upplösningen, lyckas ha det finns en en betydande mängd säker bildhastighet på 60 foton per sekund, i form av ett par droppar begränsade ta sig an 53FPS, verkar PS5-versionen vara nödvändig extra fluktuerande, i form av toppar på 57FPS och därav sjunka ta sig an 35 foton. Resten av någon person anledning råda över utvecklarna beslutat att leverera det finns en frusen upplösning på bekostnad från effektivitetsklänning.

Mortal Shell: Enhanced Edition finns titta på PS4, PS5, Xbox One, Xbox-serien och därav PC.


[ad_2]

Leave a Reply