Mannen hjälpte för att inte nyckeln Kane, Tottenham tappade segern inom Newcastle

0

[ad_1]

Tottenham fotbollsspelare inom matchen inom den 30: e omgången från den engelska Premier League, drog de som bort genom användning av Newcastle 2: 2.
Hemmalaget har varit först genom användning av tenderar att förmedla ledningen hela genom Joelinton inom den 28: e minuten, men även bara för att två min på ett tag kvitterade Harry Kane.
Samma identiska ivrig spelare tog det finns en överlämna ta sig an Tottenham inom den 34: e minuten.
Spars behöll ledningen resultat i ta sig an 86: e minuten, då Joseph Willock gjorde mål som vänta utjämnaren men även räddade det finns en betyg vänta Newcastle.
Tottenham är denna dag 5:e genom användning av 49 poäng, då däremot Newcastle råda över 17: e tillräckligt med utrymme genom användning av 29 poäng.