Neymar råda över ett uppenbar svårigheten via självdisciplin

0

Och extra det finns en match – men ett rött övergående titta på Neymar. Disciplinen titta på att iaktta brasilianska esset har fått ett bekymmer, titta på Paris Saint-Germain, efter nederlaget med ursprung i hemmahörande i Lille (via vilket rivalerna separerade via tre betyg med ursprung i hemmahörande i dem), fick pojken sitt 11: e röda övergående inom sin yrke även markerade ett kalenderår via en mängd svårigheten.

Försök förvärva igen bollen inom deltar i ut, Neymar pressade Thiago Diallo allteftersom den 2 hade varit av utomhus planen även portugisiska föll teatraliskt titta på Neymar det som får ett olika gult övergående, varefter utfärdar gick förutom kontroll.
Den 2 bör separeras från ett antal personer inom tunneln, som ett resultat av Diallo snabbt dessutom fick ett rött övergående även på detta är efteråt förekomsten på Neymars disciplinproblem.

Mannen råda över för tillfället är tre röda övergående inom de som mest uppdaterade 14 matcherna inom Ligue 1 (eftersom den februari förra året) även vara uppmärksam på även via 11 gånger inom sin yrke, vilket är sällsynt en alltför stor mängd titta på det finns en anfallare.
Den primära avstängningen titta på PSG hade varit inom derby via Marseille, efter för att gå på Lucas Ocampos (för tillfället är det finns en entusiastisk spelare inom Sevilla). Inom februari 2020 uteslöts pojken inom onödan med ursprung i hemmahörande i matchen inom toppen från matchen i opposition att Bordeaux (varje gång PSG vunnit), varefter att iaktta fanns spekulationer i fråga om är benägna att pojken gjorde att iaktta med avsikt att färd vara uppmärksam på karnevalen inom Rio. Ytterligare sista reste pojken för att inte, dock att iaktta hindrade för att inte de som franska medierna med ursprung i hemmahörande i att ta en position.
Inom september samma identiska kalenderår avveckla pojken för att inte ännu en gång matchen i opposition att Marseille, efter ett häftigt argument via Alvaro Gonzalez även anklagade argentinern titta på rasism. På detta hade varit genom vilket 5 entusiastisk spelare fick ett rött övergående.


[ad_2]

Leave a Reply