längden på video-spelet avslöjat från den modern speldesignern

Techland jobbar genom användning av Dying Light 2 under mycket lång tid samt ivrig spelare råda över betraktat resultat i emot tenderar att uppleva skräckspelet, levereras till PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X | S. För tillfället är råda över modern speldesigner Tymon Smektala beslutat avslöja storlek på sporten, vilket efter alla är på grund av spelstilen för att valts från ett och annat ivrig spelare.

Den modern speldesignern hävdade tenderar att se fram emot avsluta historienFör de som ignorerar de som flesta underelementen vill du omkring det finns en 20 timmar. Tydligt närma sig Dying Light 2 att leverera ett antal icke-obligatoriska som kan att erbjuda slutlig räkning mellan 40 samt 60 timmar. Att markera definierade en betydande mängd innehåll material, även inom att anse första spelområdet, vilket bara för att är redo att bära citerar ännu en 7-8 timmar i fråga om spelaren välj tenderar att upptäcka alla de kategorier från att anse.
Med avsikt att ge den det finns en referenspunkt, att anse första sporten tog cirka 17 timmar se fram emot slutförandet från huvudhistorien, det finns en siffra för att gick citerar ännu en 35 timmar se fram emot slutförandet från ganska mycket av från de som sekundära aktiviteterna. Är benägna att vilja göra alla delar hade varit att anse för att inte otänkbart tenderar att gå citerar ännu en 50 timmar. Inom samt baksidan närma sig Dying Light 2 inneha det finns en relaterade storlek.
Vi alla vet att emellertid tenderar att Dying Light 2 närma sig att erbjuda en betydande mängd extra lättviktslyft se fram emot spelarval samt påverka på så mycket som kartan på detta olika kapitel är redo att vara extra omspelbart. Vi önska förvärva reda på att anse snabbt.
Vi påpekar dessutom tenderar att Dying Light 2 kommer att ha strålspårning, 4K och 60 fps på PS5 och Xbox Series X i olika lägen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

four × one =