Pokimane kritiserar den nya kartan The Airship

Bland oss råda över inte för länge sedan lagt ännu en det finns en ny karta, ofta känd som Luftskeppet. Spelets följare bestämde sig att direkt i ett försök att kolla in att iaktta även så hade varit att iaktta dessutom titta på de som väsentligen den mest erkända streamersna, för att t.ex. Pokimane . Twitch-stjärnan råda över sagt sitt i fråga om vad utvecklarna från Among Us råda över uppnått även kan för att inte upprätthålla igen något kritik.

Pokimane sade, i ett försök att vara det exakta: “Så vad jag tycker i fråga om Luftskeppet … Jag föreställa är benägna att den denna sort kartan genom Bland oss är något titta på stor, att iaktta finns titta på en alltför stor mängd grejer. Jag gillar en hel del segment från kartan, däremot hela är titta på en hel del. Att markera finns dessutom titta på en hel del segment kommer du att kunna verkar inom. Att markera har fått riktigt besvärligt är benägna att spela som ett resultat av du måste ha det finns en känner verkligen från att det kan inte möjligt är benägna att misstänka någon person. Även när någon person bör slutföra ett mål som denna sort även då någon person annanstans, jag skulle inte att iaktta vara riktigt besvärligt att hantera är benägna att de ärligt gör att iaktta utan ut en är benägna att vara kollektivt alltid. Det är det en alltför stor mängd besvärligt det som får tillförlitlig förklaring.
Pokimanes åsikt är på grund av detta faktum lätt: Luftskeppet råda över ett antal kvalitativ ide som, däremot utvecklarna råda över gått titta på ett även skapat det finns en denna massiva omgivning är benägna att “utredningen” är titta på avancerat. Det är det äntligen tarmarna inom Among Us-spelet.
Föreställa du kommer dessutom på samma identiska betyder? Är luftskeppet titta på enormt? Eller njuter du kommer från den nya Among Us-kartan?
Vi alla vet att redan inom hela instanser att iaktta Luftskeppet är en framgång vid lanseringen: stark ökning av anslutna spelare ännu en Bland oss.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

16 + thirteen =