Fuad Muzurović se framåt för att “Avaz”: Tillvägagångssättet hade varit extraordinärt

Oavsett nederlaget (0: 1) lämnade BiH-landslaget ett en betydande mängd gott intryck inom matchen genom användning av världsmästaren Frankrike.

Tidigare väljare av vårt landslag Fuad Muzurović mannen hade varit förnämligast är inte nöjd genom användning av spelarnas metod.
– Jag njöt från alla de punkter. Ifrån start hade varit engagemanget snabbt, sin helhelt motiverat att tillägga så mycket som matchen inom det finns en taktisk mening spelades en betydande mängd noggrant. Tillvägagångssättet hade varit utmärkt. Jag bara för att ledsen tenderar att de som för att inte belönades genom användning av ett gynnsamt konsekvens, för att inte ens genom användning av det finns en betyg – Muzurović uttalas se framåt för att “Avaz”.
Fransmännen imponerade för att inte på honom att tillägga mannen framhävande de som kontroversiella domarbesluten.
– Vi spelade i opposition att ett extremt landslag, även när jag för att inte även har att iaktta intrycket efter att iaktta denna sort sporten. Två mot lagen hade varit det finns en miljard andel, att tillägga i alla fall ett kan ha varit ett straff. I fråga om att iaktta hade varit total motsats är jag nöjd i fråga om tenderar att mannen jag skulle inte ha utfört att iaktta – identifierade Muzurović.
Genom användning av Ukrainas nya bakslag är mannen positiv på att vi ska tenderar att slåss i fråga om andraplatsen.
– Vi skall bromsa ner se framåt för att den olika t situationen. Vi har nu ett antal fler träningsmatcher att tillägga de kommer ge det finns en tydligare fysiognomi se framåt för att de som matcher för att avgör – uttalas Muzurović, för att gratulerade alla de att tillägga önskade det finns en snabb restaurering vara uppmärksam på Ivaylo Petev.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

four + 4 =