Hollandes far och därav chef förhandlar inom Barcelona

0

Det är det inte ett skämt, även när det är det den 1 april. Erling Hallands chef, Mino Raiola, kollektivt via fotbollsspelarens far, hände vara uppmärksam på förhandlingarna via Barcelona.

Modern spanska medier rapporterade är benägna att Rajola och därav Alf Inge Halland hälsades på flygplatsen resten av livvakt se fram emot Barcelonas första man, Joan Laporta. Den 2 gick att omedelbart som ett sätt att förhandla via Laporta.
Halland skulle vara Barcelonas huvudmål inom sommarövergångsfönstret. Även när Barcelona befinner sig inom det finns en extrem ekonomisk belägenhet, föreställa Laporta är benägna att pojken hela genom är benägna att lossa ett antal ivrig spelare närma sig är benägna att att samla kommer in summa pengar som ett sätt att att uppskatta överföringen. Laporta trodde dessutom är benägna att vänskapen via Rajola jag skulle inte ha stor inverkan på Hollande att bestämma sig för Barcelona framför Manchester City och därav Real Madrid.
Det är det känt är benägna att Borussia Dortmund ber i fråga om 180 miljoner euro se fram emot Holland, när, medans baserat på spanska medier är redo att Barcelona erbjuda 150 miljoner euro se fram emot anfallaren.


[ad_2]

Leave a Reply