Ronaldo kastade kaptenens armband såväl som lämnade planen, Portugal trasig inom Belgrad


Det finns en otrolig sakläge sågs genom loppet av de föregående sekunderna resten av matchen mellan Serbien såväl som Portugal. Gästerna har varit närbelägen segern, dock domarna ifrån Nederländerna bestämde är benägna att bollen för att inte passerade mållinjen efter skottet Cristiano Ronaldo (Cristiano).

Dmitrović har varit ​​sen genom användning av körningen, Ronaldo skickade bollen emot målet såväl som Stefan Mitrović sparkade den ifrån mållinjen. Inom slow motion kan man låt oss är benägna att bollen passerade mållinjen inom sin helhet, dock domarna märkte den för att inte.

Ronaldo växte till ilsk, tog resten av sig kaptenens armband såväl som gick ut genom användning avsåväl som sfären, dock lämnade att markera ändå för att inte tidigare än domarens slutlig visselpipa.Leave a Reply

Your email address will not be published.

8 + thirteen =