Qatar-VM-kval inom Malaga slutar vinna se fram emot Turkiet

QATAR World Cup Qualifier inom Málaga slutar vinna se fram emot Turkiet genom Norge
Norways förhoppningar i fråga om är benägna att kvala vara uppmärksam på Qatar-VM 2022 slog det finns en tegelvägg just nu (lördag 27) inom den omarrangerade sektorn La Rosaleda-stadion i Málaga, en gång de gick ner 3-0 vara uppmärksam på Turkiet, inom sitt Grupp G-spel.
Stadion inom huvudstaden inom Andalusien har varit ett gäng se fram emot matchen tack vare koronavirusresebegränsningarna inom Norge, via norrmännen för att hände kommer in inom fixturen på nytt efter deras 3-0-seger i jämförelse med Gibraltar på onsdag natt.
Natten avslutades miljövänligt varje gång Tufan nettade Turkiets 3:e via ett vackra curlingskott för att flög kommer in ungefär den bortre stolpen se fram emot för att vidta åtgärder vara uppmärksam på 3-0 strax framför timmen, dessutom Kristian Thorstvedts röda tillfällig emellertid slutade Norges förhoppningar i fråga om det som får ut betydligt ur tävling.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

nineteen − 11 =