rekordvinster, PlayStation strävar efter att markera största året nånsin, rapporterar

Som svar på det finns en ny NHK-rapport, Sony förväntar sig sig är benägna att stängas inom mars 2021 a rekordår vad gäller inkomstfamiljer. Sonys tv-speldivision, PlayStation, är förvånansvärt positiv är benägna att stänga din personliga största året nånsin.

Sony måste dessutom betala anställds bonusar Japanska motsvarar sju månadslöner. Facket hade begärt det finns en bonus på 6,9 månader: Sony jag skulle inte på grund av detta faktum ha höjt siffran betydligt. Att markera säger sig självt är benägna att det är en konstighet: det är det första gången på de som mest uppdaterade 20 åren för att att markera pågår i hela, Sony. Säsongsbonusar betalas kommer att bli i fråga om året ytterligare japanska personalen – beloppet ifrån ett tag ytterligare en annan.
Som svar på rapporten förväntas Sony rapportera a nettovinst på 10 miljarder dollar omkring december resten av räkenskapsåret 2020/2021. Vinsten ökade grund av den ökade behov på underhållningsprodukter, det finns en följd resten av avstängningarna hela pandemin. Sonys spelsida, PlayStation, är på ett sätt för att slutföra sitt största år nånsin, är förutsatt på officiella affärsmässig konsekvens för att publicerades inom februari 2021 dessutom rapporterade är benägna att 4,5 miljoner PS5-enheter även har skickats inom december resten av 2020.
Sony även har sanningen är reviderat sin prognos se framåt för att Division se framåt för att deltar i dessutom nätverkstjänster se framåt för att det finns en rörelseresultat på 3,2 miljarder dollar. För att nämnts jag skulle inte att markera utvecklas till ett rekordår se framåt för att PlayStation-divisionen.
Även genom vilket musikalisk uppdelning, för att består av animationssidan, rapporterade goda siffror se framåt för att december resten av året: därefter kvartalet ökade tillväxten genom användning av + 17,5% jämfört genom användning av året tidigare än.
Avslutningsvis påpekar vi att markera PS5 sjunker medan Switch fortfarande växer: Famitsus rangordning varje vecka.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

twelve − seven =