Sniper Elite film, regissören från Rampage såväl som producenten från Assassin’s Creed inblandade

0

Jag jobbar via film från Sniper Elite det fungerar rätt som rör sig fort. Verklighet är tenderar att Brad Peyton, regissören vänta Framfart såväl som San Andreas, såväl som Jean-Julien Baronnet, förr i tiden VD vänta Ubisoft Motion Pictures, eller de eftersom producerade film från Assassin’s Creed via Michael Fassbender.

Filmens ambitioner ser ut som om därefter vara ganska mycket av. Sedan igen är att anse filmanpassningen från det finns en videospelserie för att är redo att dumpa genom 30 miljoner exemplar runt hela världen. Film närma sig sin ägo för att huvudperson Karl Fairburne, det finns en alliansskytt för att försök rädda Storbritanniens premiärminister Winston Churchill i riktning bort det finns en spårande nazismördare för att anlände ta sig an London genom loppet av den tyska blitz genom loppet av olika världskriget. Att anse har fått det finns en sorters katt- såväl som musjakt för att försök blanda Sherlock Holmes via The Bourne Identity.
Rebellions ursprungliga utvecklingsstudio produceras dessutom hela genom sin vd Jason Kingsey. Manuset närma sig tenderar att skrivas kollektivt mellan Peyton såväl som Gary Graham, den för att skrev A Garden at the Avslut of the World såväl som omstart från Inom Am Legend vänta Warner Bros.
Film skulle vara en betydande mängd fokuserad på karaktärerna, som kan tenderar att väva någon person stuk från relation genom loppet av deras söka efter. Som ett alternativ i ett försök att skapa det finns en mörkaktig filmföreställning försök Peyton såväl som Graham introducera det finns en antydan ta sig an lätthet inom sina redogörelser.
Denna dag råda över produktionen men för att inte betraktas som kasta För att inte heller råda över pojken det finns en prognos vänta filmens släppdatum. Personer jag skulle inte du kommer låt oss excellent inom rollen för att Karl Fairburne?

[ad_2]

Leave a Reply