Undawn tillkännages från Tencent, är det finns en ny öppen värld samt överlevnad RPG-shooter

Undawn är att anse nya sporten inom tillväxt på Tencent Games, divisionen tillägnad videospelutvecklingen från den från Kina det enorma för att ökar överallt i världen samt från den skälen är redo att att anse vara en gigantisk kaliberproduktion, det finns en skytt via RPG samt överlevnadselement kooperativ.

Via tillkännagivandet kan också det finns en första trailer presentation, för att kommer du att kunna låt oss titta på ovan, bör för att bara för att introducerar arrangera samt atmosfären inom sporten något, som ett resultat av att anse utställning helt ingenting från sporten. Den grundläggande tonen är icke den väsentligen den mest originella, att anse låta den extraordinärt överlevnaden via ingredienscentra PvP samt PvE via sammanstötningar samt resursinsamling genom en gigantisk öppen karta, bör som ett resultat av njuter från denna typ ändå är ganska mycket efterfrågade är redo att att anse denna sort vara det finns en titel kolla in.
“Via Undawn behöver vi skapa det finns en ny form av actionspel för att kombinerar {friheten} tenderar att upptäcka den öppna världen via RPG-element för att är redo att omdefiniera genren, plattform”, säger Rick Li, chefen producent, “Sanningen det vi har i nuläget lyckats skapa samma identiska upplevelse titta på PC samt mobila plattformar betyder att vi är redo att innehålla en betydande mängd av individer i hela, denna postapokalyptiska överlevnad, via potentialen ännu en det finns en fantastisk ny öppen värld titta på hela. ”
Undawn att konstruera på Unreal Engine 4 samt är på grund av detta faktum menad titta på PC, Android samt iOS, via extra meddelande som kan snabbt på släppdatumet samt detaljerna inom sporten, titta på tillfället finns presentationstrailern sett ovan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

5 × 3 =