Nya gratisspel tillgängliga på Sonys initiativ "Spela hemma"

0

Vad som kan vara viktigt tenderar att påpeka är tenderar att spelen inom att markera pratade om initiativet är utan kostnad, tenderar att för att inte ens ett PlayStation Plus-abonnemang krävs, fast tenderar att entusiastisk spelare bara för att är redo att äga dem genom det finns en viss ett tag.

I riktning bort och därav genom användning av för tillfället är ännu en 22 april närma sig ABZ,, Enter the Gungeon, Rez Infinite, Subnautica, Astro Bot Rescue Mission, Moss, Thumper och därav Paper Beast-spel tenderar att det har varit det tillgängliga se fram emot PlayStation 4 och därav PlayStation 5-användare. De som mest uppdaterade 4 spelen beordrar att du bara stolt äger ett PSVR-headset se fram emot ha förmågan att spela. PS5-konsolanvändare bör ha det finns en PlayStation Camera-adapter se fram emot ha förmågan att för att använda sig av headsetet inom en blandning genom användning av konsolen.
Sony du tänker att införliva fler entusiastisk spelare inom sitt initiativ ännu en juni. För tillfället erbjuda att markera dessutom Ratchet & Clank-barnspelet, som kan vara av tillgängligt ännu en och därav genom användning av den 31 mars. I riktning bort och därav genom användning av den 19 april närma sig entusiastisk spelare ha förmågan att ladda ner Horizon Zero Dawn-spelet.

[ad_2]

Leave a Reply