Glasgow Celtic-kapten Scott Brown tecknar bosättning via Aberdeen längre fram än kontrakt
Glasgow Celtic Captain Scott Brown undertecknar förkontrakt Plager-Coach Bära itu via Aberdeen

Scott Brown, Celtic-kaptenen för att råda över gjort utöver 600 matcher se fram emot Glasgow-klubben och därav vunnit tio skotska premierskapstitlar genom omfattande, råda över tecknat ett förkontrakt via Aberdeen med avsikt att förändras till deras spelar-tränare inom sommarsäsong på två kalenderår. handla.

35-åringen råda över tillbringat 14 härliga kalenderår inom Parkhead, blivit en av de viktigaste utjämnade fotbollsspelarna inom skotsk historiskt förflutet, vunnit anmärkningsvärda 22 troféer och därav utplånats 55 gånger resten av Skottland.

Tillägget: ”Tydligen är han lycklig genom för att komma tillbaka ytterligare Aberdeen och affärer via att iaktta befintlig sporten, och därav det bredare coaching- och därav supportpersonal finns redan . Jag tvivlar för att inte på tenderar att han kommer förändras till det finns en succé denna sort ”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

7 − three =