Lazio kommer inte att göra tenderar att bestraffas via avdrag se framåt för att betyg

Rom: s Lazio även har undvikit ett straff som ett sätt att avskaffa betyg se framåt för att Serie A, efter tenderar att åklagare krävde böter på 200 000 euro och därav ett långvarigt förbud se framåt för att klubbägaren Claudio Lotito och därav två med ursprung i hemmahörande i laget för att straff se framåt för att mot lagen gentemot COVID-19-protokollet. Åklagaren se framåt för att att markera italienska fotbollsförbundet (FIGC) begärde böter, 13 månaders och därav tio dagars avstängning se framåt för att Lotito och därav ett 16 månaders förbud se framåt för att Fabio Rodi och därav Ivo Pulcini (Pulcini) omkring det finns en rättegång på fredagen omkring att markera nationella federala domstolsdocka.

Medierapporter även har före föreslagit tenderar att Lazio riskerade för att ta bort betyg eller ännu en och därav via nedflyttning med ursprung i hemmahörande i Serie A se framåt för att mot lagen gentemot ligaprotokoll inom oktober och därav november förra året.
FIGC-undersökningen inleddes den 3 november tack vare potentiella protokollöverträdelser relaterade ännu en COVID-19-pandemin, omkring vilken tidpunkt klubbens träningscenter inspekterades och därav summorna från tappprover beslagtogs.
FIGC: s post genom överträdelser inkluderade tenderar att för att inte att direkt rapportera positiva instanser ännu en den ett kvarter hälsovårdsmyndigheten, tenderar att för att inte hindra tre ivrig spelare med ursprung i hemmahörande i till tränare efter inneha fått positiva tester och därav tenderar att missa det finns en nödvändig tiodagars isoleringsperiod se framåt för att det finns en asymptomatisk ivrig spelare för att ännu en och därav via spelade ett mästerskapsspel på tiden.


Leave a Reply

Your email address will not be published.

one × 3 =