Makedonien i riktning bort Bukarest startar kvalet titta på Qatar 2022

Att anse makedonska fotbollslandslaget, ikväll i riktning bort National Område inom Bukarest, börjar till kvalificera sig titta på VM inom Qatar. Tillsammans med matchen Rumänien-Makedonien närma sig att markera ikväll är benägna att det har varit det och extra 12 matcher på detta system inom 5 lag.

Makedonien inte har titta på avsikt är benägna att försvara sig inom Bukarest, total motsats, via det finns en offensiv formation, närma sig den är benägna att försök att förvärva ett gynnsamt slutresultat. Inom den denna sort matchen närma sig landslaget är benägna att vara och använder inte en Arian Ademi samt Darko Velkovski. Efter matchen via Rumänien utför Makedonien emot Liechtenstein (28 mars) samt Tyskland (31 mars).
Grupp J:
20.45: Rumänien-Makedonien
20.45: Tyskland-Island
20.45: Liechtenstein-Armenien
I riktning bort de som olika matcherna ikväll är redo att matchen mellan Ungern samt Polen utpekas, samt matchen mellan Sverige samt Georgien närma sig är benägna att följas noga i och med Zlatan Ibrahimovics återkomst inom valet resten av de som “tre kronorna”.
Grupp B:
20.45 Sverige-Georgien
20.45 Spanien-Grekland
Grupp C:
18.00 Bulgarien-Schweiz
20.45 Italien-Nordirland
Grupp F:
18.00 Israel-Danmark
20.45 Moldavien-Färöarna
20.45 Skottland-Österrike
Grupp Inom:
20.45: Storbritannien-San Marino
20.45: Andorra-Albanien
20.45: Ungern-Polen

Leave a Reply

Your email address will not be published.

2 × 2 =