Målvakt bh. landslag Ibrahim Šehić stod ut inom 2: 2-oavgjort gentemot Finland

Målvakt bh. landslag Ibrahim Šehić stod ut inom 2: 2-oavgjort gentemot Finland via ett antal gigantiska ingripanden. Grund av honom återvänder Ivaylo Petevs team i riktning bort Helsingfors obesegrat, även om att de hade risk att förverkliga hela tre poängen.

– Jag föreställa är benägna att vi spelade ett resten av de som högre spelen inte för länge sedan. Vi hade bollen inom vårt innehav, vi skapade chanser, däremot vi slog kommer in naivt mål som – uttalas Šehić.
Pojken poängterade är benägna att utvecklingsidealer inom sporten är redo att ses och därav är benägna att kvaliteten närma sig är benägna att stiga i riktning bort njuter ytterligare njuter.
– Den den här typen syftet är redo att betyda en alltför stor mängd se framåt för att oss. Det hela fortsätter att vara modigt, så vi kommer att är benägna att låt oss vad kommer inträffa det följande – tillade Sehic.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

2 × five =