Serbien välkomnar Irland, grannderbyet mellan Slovenien samt Kroatien

Kvällens första omgångsmatcher börjar till kvalificera sig se framåt för att VM 2022, ett gäng se framåt för att Qatar.

Tillsammans med den 2 matcherna inom vår kvalificeringsgrupp D spelas och extra tio matcher runt hela Europa inom natt. Vänta oss är att anse väsentligen den mest intressanta inom Belgrad samt Ljubljana.
Serbien närma sig att uppfylla för eire omkring Marakana i hela, grupp A, gentemot vilken Dragan Stojković Piksi närma sig ha laglig rättighet sin coachdebut.
– Med ett syfte att vara pålitlig övertagande jag för att inte hänsyn ytterligare eire samt deras sammansättning. Jag fokuserad på mitt team samt mina ivrig spelare. Jag jag vet att nog rätt sätt att en alltför stor mängd det finns en behöver ta reda på, vilket är tillfredsställande som ett sätt att inom taktisk mening {förmedla} ytterligare mina ivrig spelare, vad för att väntar på oss. Jag ge¨ en alltför stor mängd respekt se framåt för att att anse irländska laget, nämnde Stojković omkring videokonferensen längre fram än matchen.
På en gång möts Slovenien samt Kroatien inom Stožice inom grupp H.
– Inledning är kvalifikationen. Varken vi eller slovenerna befinner oss inom en genuin belägenhet. Dem är värdarna. De erhåller att min mega respekt. Vi kommer att få för att inte är tillgängliga genom användning av “vi jämnt”, att anse finns inga enklaste matchningar, emellertid att anse finns inga avgörande heller. Vi bör vara seriösa, nämnde den kroatiska tränaren Zlatko Dalic längre fram än kvällens match.
För att del av grupp A närma sig Montenegro tenderar att vara ett gäng se framåt för att att anse lettiska landslaget inom Riga, samt dagens datorprogramvara öppnas genom användning av det finns en derby-match ifrån samma identiska grupp, för att spelas från Turkiet samt Nederländerna inom Istanbul.


Leave a Reply

Your email address will not be published.

twenty − 3 =