Mike Tyson bekräftar Evander Holyfield-trilogikampen inom maj

Mike Tyson bekräftar Evander Holyfield-trilogikampen inom maj – av den anledningen som förutspår resultatet.
Mike Tyson även Evander Holyfield närma sig tenderar att gå kamp inom ringen se framåt för att 3:e gången efter tenderar att Iron Mike infört på Instagram Direkt tenderar att kampen närma sig tenderar att äga rum den 29 maj – på detta oavsett studier i fråga om tenderar att samtalen hade kollapsat.
Boxvärlden är redo att för tillfället är undersöka resultat i emot den 2 tungviktiga storheterna för att förebygga ut inom ringen med ett syfte att slutföra sin trilogi. Tala på Instagram Direkt, Iron Mike flyttade med ett syfte att skingra påståenden tenderar att namn hade kollapsat genom den slaget för att försvunnit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

20 − 20 =