Den Elden Ring, officiell speltrailer såväl som släppdatum ifrån ett nytt rykta

Den elden Ring närma sig tenderar att låt oss publiceringen från officiell trailer från gameplay från Bandai Namco den 8 april, när, medansSlutresultat från sporten närma sig tenderar att äga rum inom augusti: ett nytt rykta rapporterar.

Källan inom på detta instanser är ett inlägg för att publicerades den 4chan, på grund av detta faktum är tillförlitligheten osäker, emellertid mest sannolik även de i egenskap av titta på ett par veckor av den anledningen som märkte Den eldstaden Ring stulna trailern.
Förmedla varje liten sak via ett saltkorn, låt oss låt oss vad den självformade läckaren skrev i fråga om det efterföljande konferenser via att markera efterlängtade projektet utvecklat från I riktning bort mjukvaruprogram inom samarbete via författare George RR Martin.
“Den officiella Den eldstaden Ring-trailern kommer inte att göra tenderar att erbjuds för att del av ett evenemang, emellertid vi kommer att tenderar att låt oss den publicerad på kanalerna titta på Bandai Namco, förväntas det finns en per vecka förut från det finns en aptitretare för att syftar ytterligare att utvidga hype “, läser inlägget.
“De som utgångsdatum från sporten är inställt ytterligare december från augusti på PC, PS5, PS4, Xbox Series X | S e Xbox One, alla de på samma identiska direkt. I form av att markera sagt närma sig den officiella avslöjandet sin ägo något tenderar att göra via att markera inte för länge sedan stulna pre-alfa-materialet. ”
“Den nya video-, i själva verket fakta närma sig mannen tenderar att placera ihop filmiska sekvenser såväl som gameplay, vilket föreslår nya såväl som utökade jämfört via dem för att ses inom Souls-serien. ”
“Bland dessa står stolt läger (transporterbara bränder), det finns en dag-natt-cykel, det finns en öppen värld dynamisk driven från artificiell intelligens såväl som extra relevanta flerspelarfunktioner.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

twelve + eighteen =