Andre Drummond erbjuder citerar 29 miljoner dollar bara för att med avsikt att komma vara uppmärksam på Lakers!

0

LA Lakers är inom det finns en extrem placera efter Anthony Davis samt LeBron James olyckor, så ledningen vänta NBA-klubben behöver för att använda sig av det föregående paret av timmarna resten av övergångsperioden med avsikt att förvärva förstärkningar. Efter det nyhet tenderar att “ögonbrynet” samt “kungen” skulle vara på golvet på obestämd ett tag växer rädslan bland fansen. Av denna anledning målet vänta klubben är Andre Drummond.

ESPN uttalar tenderar att Drummond anlände vara uppmärksam på Los Angeles igår natt, så mannen väntar på tenderar att hans kontrakt via Cleveland ska sägas citerar för att det är mannen är redo att skriva via Lakers.
I överensstämmelse med tillkännagivandena jag skulle inte mannen offra sin avlöning bara för att med avsikt att skriva via mästaren, ypperst med avsikt att mannen lovades det finns en grundläggande.
Varje liten sak på detta ser ut som om extremt som ett resultat av Drummond inom Cleveland hade ett försäkrade kontrakt vara uppmärksam på december resten av säsongen vara uppmärksam på ett pris resten av 28 751 774 dollar. Dock mannen kommer inte att göra ha förmågan att slåss i fråga om mästerskapsringen via Cleveland, som är en betydande mängd möjligt via Lakers.
Inom de som 25 matcherna fram till nu råda över Drummond via Cavsi inom gemensam 17,5 betyg, 13,5 returer samt 2,6 assist.

Leave a Reply